ÇORUM / SUNGURLU - İsmetpaşa Ortaokulu

Okulumuzda ÇEDES Projesi Kapsamında

Ara

ÇEDES(Çevreye Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi değerler eğitim kapsamında Ekim ayı okulumuzda edep,saygı ve nezaket ile ilgili öğrenciler bilgilendirilerek okul panosu hazırlandı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK 'ün vefatının 85. yıl dönümü münasebetiyle bugün okulumuzda anma programı gerçekleştirildi. Okulumuzun bahçesinde gerçekleştirilen Anma programını hazırlayan Öğretmenlerimiz Esra G. ÇETİN  ve Özlem ÖZDURAN öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Ekm

Programımız Türkçe Öğretmenimiz Ömer CİVİL'İn sunumu, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Alperen Ç. DEMİRER'in yönetiminde gerçekleştirilen Saygı Duruşu ve Müzik Öğretmenimiz Gamze EFE yönetiminde seslendirilen İstiklal Marşı ile başladı.

Cumhuriyetimizin 100. yılı  programımız sona ermiştir.

Ekm

2023-2024 İLÇE FUTSAL TURNUVASINDA OKULUMUZ İLÇE 2. si OLMUŞTUR.

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ 2023 YILI LGS DE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERDİLER.

***1 ÖĞRENCİMİZ TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLURKEN 2 ÖĞRENCİMİZ DE 89 NET YAPARAK YÜKSEK PUAN ALMAYI BAŞARDILAR.

1 ÖĞRENCİMİZ İSTANBUL KABATAŞ ERKEK LİSESİ

1 ÖĞRENCİMİZ İZMİR FEN LİSESİ

1 ÖĞRENCİMİZ TÜBİTAK FEN LİSESİ

1 ÖĞRENCİMİZ ANKARA CUMHURİYET FEN LİSESİ

1 ÖĞRENCİMİZ KIRIKKALE FEN LİSESİ

2 ÖĞRENCİMİZ KIRIKKALEOSMANGAZİ FEN LİSESİ

1 ÖĞRENCİMİZ AMASYA ANADOLU LİSESİ

15 ÖĞRENCİMİZ SUNGURLU FEN LİSESİNE YERLEŞMİŞTİR.

May

Sungurlu MEM ve İmam-hatip lisesi tarafından düzenlenen Siyer-i Nebi Yarışması'na katılan öğrencilerimiz;

Ahmet Yusuf YAKUT, İkra DİNDAROĞLU ve Ceren YURTOĞLU  yarışmanın ilk turunda başarılı olarak bir üst tura çıkma hakkı kazanmışlardı.  Öğrencilerimiz Sungurlu Finali için 17 Mayıs'ta Fen Lisesinde yarışmaya katıldılar. İlçe 2.'si olarak yarışmayı tamamladılar.

Öğrencilerimiz İlçe  MEM tarafından ve okul idaresi tarafından ödüllendirildi ve onore edildi.

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz. Öğretmenlerimizi tebrik ederiz.